Știrile Curente

Meteo Horoscop
Persoana anului 2017
Celebra revistă americană Time a anunţat Persoana anului 2017. Distincţia din acest an nu a fost atribuită cuiva anumite, ci mișcării sociale care a vizat creșterea conștientizării privind agresiunile și hărțuirile sexuale. 

Mai exact, este vorba despre persoanele care au rupt tăcerea și au povestit lumii întregi despre hărţuirea şi abuzurile sexuale la care au fost supuse, în special în viaţa lor profesională. Dezvăluirile au provocat un scandal uriaș la Hollywood. Unul dintre cei mai cunoscuţi producători, Harvey Weinstein, a fost acuzat până acum de peste 100 de femei că le-a agresat sexual. Un alt caz răsunător este cel al actorului Kevin Spacey, el fiind nevoit să se retragă din viaţa publică după ce mai mulţi bărbaţi l-au acuzat de hărţuire sexuală. 
 
06 December 2017 19:18 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64