Știrile Curente

Meteo Horoscop
Rusia, exclusă de la Olimpiadă
Rusia a fost suspendată de la Jocurile Olimpice de iarnă 2018 de către Comitetul Internaţional Olimpic pentru dopaj instituţionalizat, dar unii dintre sportivii săi vor fi autorizaţi să participe la competiţia organizată la PyeongChang sub drapelul olimpic şi în condiţii stricte. 

CIO a anunţat de asemenea excluderea pe viaţă de la JO a vicepremierului rus Vitali Mutko, care a fost mult timp responsabil cu sportul. Această decizie luată din motive sportive este o premieră în istoria olimpică şi vine într-o perioadă în care Rusia este acuzată că a introdus un sistem de dopaj instituţionalizat între 2011 şi 2015, mai ales la JO de iarnă 2014 pe care le-a organizat la Soci. CIO urmează astfel, după doi ani, calea trasată de Federaţia internaţională de atletism, care a suspendat Rusia pe 13 noiembrie 2015 după dezvăluirile despre un dopaj sistematic acoperit de autorităţile ruse. 
 
06 December 2017 19:12 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64