Știrile Curente

Meteo Horoscop
Ucrainean condamnat în Moldova
Un cetăţean al Ucrainei a fost condamnat la patru ani de închisoare după ce a provocat un accident soldat cu trei morţi. Tragedia a avut loc în vara acestui an, în apropierea satului Măgdăceşti din raionul Criuleni. 

Maşina condusă de inculpat a ieşit pe contrasens şi a lovit frontal un Mercedes care circula regulamentar din sens opus. Impactul a fost atât de puternic, încât şoferul şi pasagerul Mercedesului, care erau angajaţi ai Serviciului Situaţiilor Excepţionale Buiucani, au murit pe loc, iar mai târziu, la spital s-a stins şi iubita ucraineanului care a provocat accidentul. Procurorii de la Criuleni spun că vor ataca sentinţa primei instanţe, pentru că o consideră prea blândă, şi vor cere şase ani şi opt luni de închisoare pentru cetăţeanul ucrainean. 
 
06 December 2017 19:27 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64