Știrile Curente

Meteo Horoscop
Întâlnire cu ambasadorul Israelului
Conducerea Platformei Demnitate şi Adevăr a avut o întrevedere cu Excelenţa Sa, ambasadorul Israelului în Republica Moldova, Eliyahu Yerushalmi. La întâlnire au participat vicepreşedinţii Alexandru Slusari şi Inga Grigoriu, precum şi Chiril Moţpan, secretarul general al formaţiunii. 

Discuţiile s-au axat între altele pe subiecte precum pericolul instaurării unui regim autoritar în Moldova, schimbarea sistemului electoral în favoarea unei grupări oligarhice, dar și „circul” geopolitic animat de binomul Plahotniuc-Dodon. De asemenea, a fost abordată tergiversarea în investigarea furtului miliardului şi publicarea Raportului Kroll 2, precum și crearea unui pol antioligarhic şi acordul de colaborare între Platforma DA şi PAS. Diplomatul israelian a declarat că este interesat de o continuă colaborare cu Platforma Demnitate și Adevăr, inclusiv în aspectul creării unor condiţii favorabile pentru cooperarea Republicii Moldova cu Israelul în diverse domenii. 
07 December 2017 19:44 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64