Știrile Curente

Meteo Horoscop
Țuțu ar avea Mercedes nou
Controversatul deputat PD Constantin Țuțu s-ar plimba într-un Mercedes-Benz clasa S nou-nouț, luxos și plin de dotări. Cel puțin așa rezultă dintr-o fotografie publicată pe pagina de Facebook smotra.md. Automobilul sofisticat are aceeași plăcuță de înmatriculare ca mașina pe care Țuțu și-a luat-o în 2015 și a fost surprins în spatele Parlamentului. Solicitat de Jurnal TV pentru a ne spune dacă autoturismul îi aparține, legislatorul nu a avut răbdare să asculte întrebarea și a închis.
 
Deputatul nu a mai revenit însă. Prețul unei asemenea mașini începe de la 80 de mii de euro. În ultima sa declarație de avere, Constantin Țuțu indica tot un Mercedes de lux. Anume cu acest automobil a fost surprins cum a parcat neregulamentar în centrul capitalei. Anul trecut, parlamentarul Constantin Țuțu, acuzat de huliganism în dosarul omorului din aprilie 2012 din Codrii Orheiului, a scăpat basma curată şi doar unul dintre cei cinci inculpaţi a fost condamnat la opt ani de închisoare. La incidentul armat de acum patru ani, când a fost omorât Alexei Veretco de 42 de ani, au participat 15 persoane. 
 
16 March 2017 19:25 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64