Știrile Curente

Meteo Horoscop
Amenzi mai mari, corupție mai multă
Majorarea unităţii convenţionale folosite pentru calcularea amenzilor va genera creşterea exponențială a corupției şi extinderea sectorului tenebru al economiei. Este opinia membrilor Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, care mai spun că această decizie a guvernării este imorală, întrucât oamenii de rând, care nu și-au revenit încă după șocul provocat de furtul miliardului din bănci, vor fi împovărați din nou.
 
Alexandru Slusari mai spune că Partidul Platforma Demnitate și Adevăr va susține fără rezerve orice manifestaţie legală a cetățenilor împotriva majorării nejustificate a tarifelor, taxelor, impozitelor și amenzilor, insistând asupra anulării acestora. Ministrul Justiţiei, Vladimir Cebotari, a declarat ieri după şedinţa Guvernului că majorarea unităţii convenţionale de la 20 la 50 de lei îi va disciplina mai mult pe locuitorii Republicii Moldova. Prevederile au intrat în vigoare astăzi. De exemplu, cei care vor urca băuţi la volan vor plăti o amendă de aproape opt ori mai mare decât până acum. Mai exact, penalitatea a ajuns până la 25 de mii de lei. 
 
16 March 2017 17:03 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64