Știrile Curente

Meteo Horoscop
Angelina, discurs emoționant la ONU
Actriţa americană Angelina Jolie a susţinut un discurs emoţionant la sediul ONU din Geneva. Vedeta americană a avertizat în legătură cu intensificarea "unui val de naţionalism deghizat în patriotism" şi a spus că dacă liderii politici nu menţin în viaţă flacăra internaţionalismului, atunci omenii de rând trebuie să facă acest lucru.
 
Angelina Jolie, care deţine titlul de Trimis Special al Înaltului Comandament al ONU pentru Refugiaţi, a mai declarat că:
"Asistăm în aceste zile la multă ură faţă de refugiaţi, faţă de străini, iar acest sentiment este cauzat de ignoranţă, fiind adeseori alimentat chiar de către politicieni". Vedeta a mai spus că o naţiune puternică, la fel ca o persoană puternică, îi ajută pe ceilalţi să se ridice şi să fie independenţi. Angelina Jolie a susţinut acest discurs în cadrul unui eveniment anual pe care ONU îl organizează în memoria lui Sergio Vieira de Mello, un activist care a fost ucis în Irak în timpul bombardării biroului ONU din Bagdad în 2003. Renumita actriţă a desfăşurat în ultimii ani o activitate intensă pentru ajutorarea refugiaţilor. 
 
16 March 2017 19:41 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64