Știrile Curente

Meteo Horoscop
Ar fi furat alimente de la pacienți
O şefă de secţie din cadrul Spitalului de Psihiatrie din Bălţi ar fi furat din produsele alimentare destinate bolnavilor şi le-ar fi vândut. Femeia a fost reţinută pentru 72 de ore, fiind bănuită de abuz de putere și delapidarea averii străine. 
 
Potrivit Centrului Naţional Anticorupţie, şefa de secţie acţiona împreună cu o subalternă de-a ei. În urma percheziţiilor, au fost găsite aproximativ 11 mii de euro, două mii de dolari, 25 de mii de lei, produse alimentare, detergenți, dar şi înscrisuri de ciornă. Totodată, bănuita ar fi organizat şi efectuat calcularea mărită a salariilor angajaților săi, iar la sfârşit de lună i-ar fi obligat pe angajaţi să restituie o parte din banii primiți. Urmează ca o inspecție financiară să stabilească prejudiciul cauzat. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă până la 6 ani de închisoare. 
 
16 March 2017 19:34 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64