Știrile Curente

Meteo Horoscop
Doi copii au rămas blocați în locuințe
Deblocaţi din apartamente de către salvatori, după ce au rămas singuri acasă. Este vorba despre doi copii de patru ani din capitală. În primul caz, un băiat a fost lăsat fără supraveghere într-un apartament de pe strada Petru Zadnipru, mama acestuia fiind plecată la magazin. 
 
Când a revenit acasă, mama copilul a solicitat intervenţia salvatorilor după ce a văzut că uşa locuinţei este blocată. Din fericire, micuţul nu a avut de suferit. Cel de-al doilea caz s-a produs într-un apartament de pe strada Burebista. Reprezentanţii Serviciului Situaţiilor Excepţionale au fost chemaţi de un cuplu după ce un copilul celor doi a blocat uşa de la intrarea în locuinţă. Din cele spuse de părinţi, unul dintre gemurile casei era deschis, iar ei se îngrijorau de faptul că micuţul ar putea cădea de la înălţime. Salvatorii au reuşit în timp record să deblocheze uşa, fără ca viaţa copilului să fie pusă în pericol. Amintim că, săptămâna trecută, un băiat de patru ani, lăsat singur într-un apartament din cartierul Poşta Veche al capitalei, a fost internat în spital cu traumatisme după ce a căzut de la etajul şase. 
 
16 March 2017 17:01 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64