Știrile Curente

Meteo Horoscop
Eduard Grama, pus sub învinuire
Procurorii au emis astăzi ordonanţa de punere sub învinuire a ministrului Agriculturii, Eduard Grama. El este acuzat de corupere pasivă în dosarul privind tentativa de înstrăinare a unor terenuri care aparţineau Colegiului de Viticultură şi Vinificaţie din comuna Stăuceni - instituţie subordonată Ministerului Agriculturii.
 
Şefa Serviciului de presă al Centrului Naţional Anticorupţie a spus că, tot astăzi, procurorii au transmis Guvernului demersul de suspendare din funcție a ministrului. Atribuţiile acestuia au fost preluate temporar de către viceministrul Iurie Uşurelu. Eduard Grama a fost reţinut ieri pentru 72 de ore. În timpul audierilor, i s-a făcut rău şi a fost transportat la un spital din capitală, acolo unde se află în prezent. Potrivit probelor acumulate de procurori, ministrul ar fi primit mită pentru a semna o serie de documente care ar fi permis înstrăinarea loturilor menţionate. 
 
16 March 2017 19:26 115
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64