Știrile Curente

Meteo Horoscop
Imagini spectaculoase surprinse în gară
Pasagerii adunaţi într-o gară din Statele Unite ale Americii au avut neinspirata idee de a filma cu telefoanele mobile un tren care trece cu viteză prin stratul gros de zăpadă aşternută pe șine. În doar câteva clipe, oamenii s-au văzut îngropaţi în omăt, dar au surprins imagini de-a dreptul spectaculoase. 
 
Trenul era echipat cu un plug special şi a trecut în viteză prin gară pentru a curăţa calea ferată după furtuna Stella. Deşi au văzut clar că locomotiva se apropie, călătorii au rămas pe platformă, şi-au scos telefoanele mobile şi au început să filmeze. Cantitatea de zăpadă a fost atât de mare încât s-a transformat într-un tsunami alb revărsat pe peron. În mai puţin de 24 de ore, filmuleţul a devenit viral pe internet şi a fost vizionat de aproape un milion de oameni. 
 
16 March 2017 19:43 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64