Știrile Curente

Meteo Horoscop
Indiferența decide soarta unui copil
Paradox în orașul Strășeni. O elevă a clasei a noua de la un liceu din localitate s-a pomenit în prag de pretestări fără buletin de identitate din cauza unei situații banale. Fata, care se află într-o casă de tip familial, are nevoie de certificat de naștere. În timp ce tutorii adolescentei erau în așteptarea documentului, acesta se prăfuia pe rafturile Oficiului Stării Civile Strășeni încă de la sfârșitul lunii februarie, iar angajaţii Direcției Asistență Socială n-aveau habar la ce etapă se află perfectarea dosarului.
 
Ion Sîrbu, părintele-educator al fetei, spune că a fost de mai multe ori la șefa Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei din Străşeni, Natalia Olevschi, dar răspunsul era unul şi acelaşi de fiecare dată.
 
Pe de altă parte, şefa Direcției Asistență Socială Străşeni, Natalia Olevschi, susţine că face tot posibilul pentru ca fetei să i se perfecteze buletinul cât mai repede. Doar că a cam pierdut firul problemei.
 
30 de zile au expirat demult, spun reprezentanții Oficiului Stării Civile, iar actele au fost perfectate încă acum două săptămâni.
 
16 March 2017 19:32 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64