Știrile Curente

Meteo Horoscop
Misiune dificilă pentru Rostov
Îi aşteaptă infernul de pe Old Traford. Rostovul lui Alexandru Gaţcan va juca în această seară returul cu Manchester United din Europa League. 
După ce în Rusia a fost consemnat rezultatul de 1-1, Manchester United este favorită la accederea în faza următoare a competiţiei. Mai ales, în contextul în care la partida retur ruşii nu se vor putea baza pe doi jucători importanţi. Căpitanul echipei, moldoveanul Alexandru Gaţcan, precum şi Timofei Kalaciov, nu vor putea juca din cauza cumulului de cartonaşe galbene. În pofida acestui fapt, antrenorul Ivan Danilianţ este încrezător că echipa poate scoate un rezultat care să-i asigure prezenţa în sferturile competiţiei. "Este un o onoare pentru fiecare fotbalist să evolueze pe "teatrul viselor", a declarat fostul selecţioner al Moldovei. Meciul va începere de la ora 22.05, ora Moldovei. 
 
16 March 2017 19:44 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64