Știrile Curente

Meteo Horoscop
Moldoveni reținuți în Italia
Trecătorii care poartă rucsacuri în spate nu sunt ceva neobişnuit pentru oraşele din Italia, dar când este vorba despre trei tineri care merg în şir indian, iar din rucsacul unuia dintre ei atârnă un volan de maşină, atunci scena pare mai mult decât suspectă. 
 
Vorbim despre trei moldoveni de 22, 25 și respectiv 29 de ani, care au prinşi cu lucruri furate în oraşul Monza. Aceştia aveau rucsacuri şi genţi, iar carabinierii au zărit imediat volanul cu pricina. Poliţiştii s-au apropiat de cei trei tineri şi i-au luat la întrebări. În urma controlului, au constatat că moldovenii furaseră, pe lână volanul unei mașini, și alte lucruri de preț, printre care şase sisteme GPS, şase ecrane de bord și dispozitive de comandă. Tinerii n-au putut să explice provenienţa acestor lucruri, aşa că au fost reţinuţi. Ulterior, ofiţerii au constatat că hoţii ghinionişti au dat lovitura în noapte de 5 spre 6 martie, când au spart mai multe BMW-uri. Acum, ei sunt ceercetaţi penal. 
 
16 March 2017 19:35 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64