Știrile Curente

Meteo Horoscop
Monaco și Atletico, în sferturi
Monaco s-a calificat spectaculos în sferturile Champions League. Echipa din Principat a învins-o cu 3-1 pe Manchester City şi merge mai departe datorită golurilor marcate în deplasare. În sferturi s-a calificat şi Atletico Madrid. 
După 5-3 în tur, City a venit încrezătoare la Monaco, însă a fost trezită rapid; puştiul minune de 18 ani, Kylian Mbappe, a înscris încă din minutul opt. Fabinho a făcut apoi 2-0 şi, după jumătate de oră, City era eliminată. Englezii au avut primele ocazii abia în repriza secundă. Kun Aguero a irosit două şanse mari, dar până la urmă echipa lui Guardiola a reuşit să marcheze: Sane a profitat de respingerea lui Subasic. Numai şase minute au fost calificaţi cei de la City, pentru că sârbul Kolarov l-a scăpat din marcaj pe Bakayoko şi Monaco s-a impus cu 3-1. După 6-6 la general, echipa din Principat merge în sferturile UEFA Champions League datorită golurilor marcate în deplasare. După ce s-a impus în Germania cu 4-2, Atletico Madrid a remizat acasă cu Bayer Leverkusen, scor 0-0. Tragerea la sorţi pentru stabilirea perechilor din sferturi va avea loc mâine. 
 
16 March 2017 19:46 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64