Știrile Curente

Meteo Horoscop
Purtați cu promisiuni deșarte
Deţinătorii de patentă au reluat protestele. Deși autoritățile le promiteau că vor putea să activeze încă un an fără aparat de casă, comercianții spun că au fost avertizați subit că vor fi amendați dacă nu se vor conforma. Nemulțumiți, oamenii și-au lăsat tarabele și au venit în fața legislativului să le ceară socoteală guvernanților. 
 
Deţinătorii de patentă s-au adunat în fața Parlamentului cu vechile revendicări.
 
Oamenii spun că au fost surprinși să audă că riscă să fie penalizați, dacă nu vor respecta legea. Și asta după ce, la sfârşitul anului trecut, ministrul Economiei le-a promis să le dea un răgaz de un an până la intrarea în vigoare a noilor reguli.
 
Ministrul Economiei, Octavian Calmîc, nu a răspuns la telefon pentru a veni cu explicații. Și șefa Serviciului de presă al Parlamentului, Iuliana Bordeianu, a spus că nu comentează deocamdată protestul. Anterior, autoritățile insistau ca din ianuarie 2017, antreprenorii să-şi creeze întreprinderi individuale sau SRL-uri şi să activeze cu aparate de casă. Pe de altă parte, comercianţii solicită ca perioada de tranzit să fie de zece ani. 
 
16 March 2017 19:30 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64