Știrile Curente

Meteo Horoscop
Vindeau pastile cu efect psihotrop
Patru bărbaţi suspectaţi că ar face parte dintr-o grupare specializată în traficul de droguri au fost reţinuţi pentru 72 de ore. Indivizii, care au între 24 şi 34 de ani, sunt din Chişinău, Anenii Noi şi Drochia. 
 
Liderul acestora ar fi un bărbat de 33 de ani din capitală, care ar fi coordonat aducerea din Occident şi comercializarea unor pastile cu efect psihotrop. Tot el s-ar fi ocupat de identificarea potenţialilor clienţi. În timpul investigaţiei, traficanţii ar fi fost prinşi în flagrant cu o mie de pastile şi 140 de mii de lei marcaţi. Ulterior, în urma percheziţiilor efectuate în locuinţele acestora, anchetatorii au depistat o armă şi aproximativ 300 de mii de lei, bani care ar fi fost obţinuţi în urma vânzării stupefiantelor. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei patru riscă între şapte şi 15 ani de puşcărie. 
 
16 March 2017 19:29 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64