Constantin Țuțu confirmă că și-a luat mașină nouă. Nu vrea să spună cât costă „perla neagră” pe patru roți, dar promite că va indica suma în declarația de avere. Deputatul PD s-a arătat deranjat de întrebările jurnaliștilor cu privire la noul său bolid. Mai mult. Fostul luptător K1 s-a simțit atacat.

Mercedesul din clasa S a fost parcat astăzi, pe durata ședinței Parlamentului, în apropierea clădirii legislativului. Automobilul are aceeași plăcuță de înmatriculare pe care o avea vechea mașină a deputatului PD Constantin Țuțu.

În cea mai recentă declarație de avere, pentru anul 2015, Constantin Țuțu indica tot un Mercedes de lux, produs în 2010, pe care l-ar fi cumpărat cu 30 de mii de lei. La capitolul venituri, deputatul a declarat doar salariul din Parlament, de aproximativ 140 de mii de lei, iar la capitolul economii - două depozite bancare, în sumă de 20 de mii de lei. Noua sa achiziție ar costa în jur de 80 de mii de euro, potrivit listei de prețuri afișate pe site-ul distribuitorului.