Știrile Curente

Meteo Horoscop
Dosarul Platon, fără martori în instanță
Martorii în dosarul lui Veaceslav Platon refuză să se prezinte în faţa instanţei. Declaraţia a fost făcută de către avocatul afaceristului, după ce şedinţa de astăzi a fost amânată, întrucât niciuna dintre cele 13 persoane incluse în listă nu a venit să depună depoziţii.
 
Avocaţii au mai declarat că au apelat la un executor judecătoresc, pentru a le expedia citaţii tuturor martorilor. Veaceslav Platon este acuzat că ar fi beneficiarul a 800 de milioane de lei furate de la Banca de Economii prin intermediul mai multor firme offshore. El a respins învinuirile, iar la precedentele şedinţe de judecată a declarat că banii au fost furaţi de Vladimir Plahotniuc, care nu a reacționat la acuzații. Platon a fost reţinut în luna iulie a anului trecut, la Kiev, fiind adus în Moldova cu o cursă charter, şi riscă până la 25 de ani de puşcărie. 
 
17 March 2017 17:08 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64