Știrile Curente

Meteo Horoscop
„Frumoasa şi bestia", lider în box office
Filmul „Beauty and the Beast”, cel mai recent remake al animaţiei „Frumoasa şi Bestia”, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Producţia a obţinut încasări de 170 de milioane de dolari, stabilind cu această ocazie două recorduri - cel mai bun debut pentru luna martie şi cel mai profitabil remake live action al unui film clasic produs de studioul Disney.

O controversă legată de remake-ul filmului „Frumoasa şi Bestia" este legată de faptul că pelicula conţine primul personaj gay şi prima scenă de dragoste din istoria grupului Disney. Astfel, lungmetrajul a fost interzis spre difuzare în mai multe ţări, inclusiv Rusia. În acest film, actorul american Josh Gad interpretează personajul LeFou, un camarad al principalului personaj negativ, Gaston, jucat de Luke Evans, iar Emma Watson o interpretează pe Belle, o tânără care se îndrăgosteşte de bestia ce ascunde un secret întunecat. 
20 March 2017 19:41 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64