Știrile Curente

Meteo Horoscop
Localități lăsate în beznă
Vântul și zăpada abundentă au făcut prăpăd în aproape întreaga ţară. Peste 700 de localități din aproximativ 20 de raioane au rămas în beznă din cauza rețelelor electrice distruse. Cele mai afectate de furia naturii au fost sudul și centrul republicii, inclusiv capitala şi suburbiile ei. Furnizorul de curent a declarat că este vorba despre o situaţie excepţională de maximă gravitate în reţelele electrice. Potrivit Serviciului Situațiilor Excepționale, la ora 18, mai rămâneau fără curent peste 500 de localităţi.  Pomeniți față-n față cu urgia naturii, localnicii s-au descurcat cum au putut. De cum a văzut că nu are curent electric în casă, mătușa Dora Grozav, în vârstă de 80 de ani, s-a aprovizionat cu lumânări. Femeia spune că, în astfel de situații, ele sunt salvarea.
Fără energie electrică au stat și alți săteni din Trușeni.
Lipsa curentului le-a dat mari bătăi de cap vânzătorilor. Dacă unele magazine erau alimentate de la generatoare, alții așteptau reconectarea satului la energia electrică. Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, la ora 18, mai rămâneau fără curent peste 520 de localităţi. 
21 April 2017 19:48 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64