Știrile Curente

Meteo Horoscop
A început festivalul de la Cannes
Astăzi a început renumitul Festival de Film de la Cannes, care a ajuns anul acesta la ediţia cu numărul 70. Covorul roşu a fost deja întins, iar vedetele internaţionale de film, dar şi celebri regizori şi scenarişti şi-au făcut apariţia pe Croazetă.

Anul acesta, 18 filme intră în competiția principală, pentru trofeul Palme d’Or, însă, alte zeci de pelicule vor fi proiectate în cadrul festivalului, la celelalte secţiuni. Premiul Palme d'Or este distincţia supremă oferită în cadrul Festivalului de la Cannes. El răsplăteşte, anual, cel mai bun film aflat în competiţia oficială, fiindu-i oferit regizorului acestuia. Preşedintele juriului este regizorul şi scenaristul spaniol Pedro Almodovar, iar actriţa italiană Monica Belluci va fi gazda ceremoniilor de deschidere şi închidere. Ediția din acest an se va deschide cu pelicula „Fantomele lui Ismael”, o dramă franțuzească, care o are în rolurile principale, printre alții, pe Marion Cotillard. Amintim că în 2007, Palme d'Or i-a revenit regizorului român Cristian Mungiu pentru filmul '„4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”.
17 May 2017 19:36 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64