Au primit cadouri cu dulciuri expirate. Este vorba despre o familie cu tripleți din capitală, care, în cutiile cu ajutor social de la Asistența Socială, au găsit bomboane cu termen de valabilitate expirat. Părinții spun că ar fi vorba despre cadouri de Crăciun, întrucât în pachete au găsit și haine de iarnă. Maria Iurcu este mamă a trei gemeni în vârstă de cinci ani, iar întrucât familia este numeroasă, ocazional, micuții primesc daruri din partea autorităților. De această dată, însă, femeia spune că ajutorul nu a fost unul binevenit.

Femeia spune că a sunat imediat responsabilii de la Asistența Socială pentru a cere explicații, însă a avut parte de altă surpriză. A aflat cu stupoare că nimeni nu se face responsabil de această situație.

Mai mult, mama tripleților susține că termenul de valabilitate al bomboanelor putea fi verificat înainte de a fi repartizate, întrucât cutiile nu erau sigilate. Faptul că dulciurile erau expirate a fost confirmat de șefa Asistenței Sociale din sectorul Centru al capitalei, Eudochia Parancenco.

Familia spune că va depune neapărat o plângere la Agenția pentru Protecția Consumatorilor. Dacă dețineți informații despre cazuri și încălcări similare, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail [email protected] sau să ne contactați la numărul de telefon 022 859 000.