Știrile Curente

Meteo Horoscop
Gărzile lui Erdogan fac legea în SUA
Scene teribile lângă Ambasada Turciei de la Washington. Mai mulţi manifestanţi prokurzi au venit să-şi exprime nemulţumirea faţă de regimul lui Erdogan, care se află într-o vizită oficială în Statele Unite. La un moment dat, gărzile de corp ale preşedintelui turc au trecut de cordonul de securitate şi i-au luat la pumni pe manifestanţi. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Totul s-a întâmplat în faţa reşedinţei ambasadorului turc în SUA, în timpul ce Erdogan se afla în interiorul clădirii şi la doar câteva ore după întâlnirea sa cu Donald Trump. În urma violenţelor, nouă persoane au fost rănite, dintre care două au fost internate în stare gravă. Alte două persoane au fost arestate. Potrivit martorilor, ciocnirile au izbucnit în momentul în care mai multe gărzi de corp ale preşedintelui turc au atacat protestatari care fluturau drapelul Partidului kurd al Uniunii Democratice, considerat de Ankara o extensie a separatiştilor din Turcia. Poliția din Washington a reușit în cele din urmă să calmeze spiritele. Precizăm că la prima lor întrevedere tete-a-tete, președinții Trump și Erdogan s-au angajat să diminueze tensiunile anterioare. 
17 May 2017 19:40 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64