Știrile Curente

Meteo Horoscop
Petrenco: Instituţii media, în judecată
După ce l-a amenințat cu judecata pe șeful legislativului, fostul deputat Grigore Petrenco spune că va acţiona în instanţă şi 15 instituţii media pentru afirmaţii mincinoase şi declaraţii denigratoare la adresa sa. Petrenco a anunţat despre aceasta în cadrul unei conferinţe de presă în care a negat afirmațiile lui Candu precum că ar fi avut o întâlnire nocturnă cu Maia Sandu la sediul PAS înainte de protestul de pe 14 mai. Fostul parlamentar a adăugat că totul face parte dintr-o campanie de denigrare pentru a intimida opoziţia, dar şi cetăţenii de rând.  Fostul deputat a declarat că înainte de a ajunge în instanţă va expedia cereri prealabile lui Andrian Candu, instituţiilor media, dar şi bloggerilor care au distribuit informaţia, în care va solicita dezminţire.
Petrenco a avut şi un îndemn pentru şeful Parlamentului. Totodată, Grigore Petrenco s-a referit şi la grupul de tineri care au venit la protestul de duminica trecută îmbrăcaţi în tricouri cu simboluri ale Federaţiei Ruse. Petrenco afirmă că aceştia au fost infiltraţi pentru a discredita manifestaţia. Pentru a dovedi cele spune, fostul deputat i-a îndemnat pe oamenii care i-au recunoscut, să-l informeze despre identitatea lor. Ieri, şi preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate a declarat că va depune o cerere de chemare în judecată pe numele șefului legislativului, Andrian Candu, şi că va cere și despăgubiri materiale. În replică, Candu a declarat în presă că insistă pe versiunea sa și că oricine are dreptul de a se adresa în instanță. 
17 May 2017 19:47 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64