Știrile Curente

Meteo Horoscop
Platon, plângeri admise parţial
Veaceslav Platon va putea primi colete în închisoare după ce timp de mai multe luni a fost lipsit de acest drept din cauza unor sancţiuni. Decizia a fost pronunţată la Judecătoria Chişinău, acolo unde Platon a depus mai multe plângeri împotriva acţiunilor şefului Penitenciarului nr. 13 din capitală. Instanța i-a admis numai o solicitare, iar trei au fost respinse.  Acelaşi judecător a respins alte două plângeri depuse de Platon cu privire la restituirea unor bunuri personale ale acestuia care i-au fost confiscate, dar şi cu privire la îngrădirea accesului în penitenciar pentru avocaţii săi. După pronunţare, Veaceslav Platon a declarat:
Ulterior, afaceristul condamnat a aflat decizia cu privire la o altă plângere depusă în instanţă. Este vorba despre solicitarea de a-i fi asigurat accesul la informaţie. Unul dintre avocaţii lui Veaceslav Platon a declarat că este sceptic că administraţia penitenciarului va respecta încheierile instanţei de judecată şi că nu va mai încălca drepturile clientului său.
După pronunţarea deciziilor, mama lui Veaceslav Platon a încercat să-i transmită un colet, însă angajaţii închisorii au refuzat. Aceştia au invocat faptul că încheierea judecătorească nu a fost depusă la cancelarie. 
17 May 2017 19:44 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64