Știrile Curente

Meteo Horoscop
Dorul de casă îi apasă
Aveau succes în Republica Moldova, dar asta nu i-a oprit să emigreze în căutarea unui trai mai bun pentru familiile lor. Vorbim, din nou, despre conaționalii noștri care au avut intervenții la emisiunea „Cealaltă Basarabie”, unde și-au depănat poveștile de viață. Mentalitatea cetățenilor moldoveni rămâne totuși diferită, în funcție de zona în care s-au stabilit, subliniază semenii noștri.  Ca de fiecare dată, în legătură directă prin Skype au intrat conaționali stabiliți cu traiul în toate colțurile lumii.
Mergem din Rusia pe alte meridiane, în Statele Unite. Pe Vladimir Zaporojan, fost sportiv de performanță, l-am surprins chiar în timp ce era la volan. În America bărbatul lucrează ca șofer.
Vă amintim că oricine poate susține financiar acest proiect.
Urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Cealaltă Basarabie” în această seară, de la ora 21:30, la Jurnal TV, dar și la Jurnal FM.
18 May 2017 19:49 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64