Știrile Curente

Meteo Horoscop
Și-a omorât familia, după care s-a sinucis
Fapta unui bărbat din satul Hirova, raionul Călărași, a îngrozit o țară întreagă. După ce și-a omorât fetițele de 6 și 13 ani, dar și soția revenită de curând de la muncă din Israel, individul și-a pus capăt zilelor. Polițiștii spun că gelozia ar fi motivul care l-ar fi împins să comită această grozăvie.  Întâmplarea zguduitoare a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, la câteva ore după ce femeia de 32 de ani revenise acasă de la muncă din Israel. Pentru tatăl ei, revederea a fost tragică, întrucât a găsit întreaga familie fără suflare.
Rudele presupun că bărbatul și-ar fi omorât familia pentru că nu voia nici în ruptul capului ca soția lui să se întoarcă la muncă în Israel.
Bănuielile sunt confirmate și de un bilețel lăsat de bărbat înainte să-și pună capăt zilelor.
Vestea i-a șocat și pe consăteni. Polițiștii au deschis o anchetă și spun că individul de 36 de ani ar fi recurs la acest gest din gelozie. Bărbatul va fi înmormântat astăzi, iar femeia și cele două fiice ale lor, duminică. 
19 May 2017 19:42 137
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64