Știrile Curente

Meteo Horoscop
Și-au aflat adversarii
Echipele din Moldova și-au aflat adversarele din competițiile europene. Sheriff va evolua în turul doi preliminar al Champions League, iar Dacia, Milsami și Zaria vor ejuca în turul unu preliminar al Ligii Europa. 

”Viespile” vor întâlni campioana Albaniei, Kukesi. Meciul tur de la Tiraspol va avea loc pe data de 11 sau 12 iulie, iar returul se va juca peste o săptămână în Albania. Vicecampioana Dacia va întâlni pe macedonienii de la Shkendia. Zaria va avea un adversar mai tare, FC Sarajevo din Bosnia. Cele două echipe își vor începe aventura europeană cu meciuri pe teren propriu. Milsami a avut noroc la tragerea la sorți. Va juca cu echipa din Luxemburg, Fola Esch. Meciurile tur vor avea loc pe data de 29 iunie, iar returul este preconizat pentru 6 iulie. 
 
19 June 2017 19:26 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64