Știrile Curente

Meteo Horoscop
Incendiul din Londra: 79 de morţi
Bilanţul incendiului produs săptămâna trecută în blocul de apartamente din Londra a crescut din nou. Poliţia a anunţat astăzi că numărul morţilor a ajuns la 79. 

Autorităţile spun că operaţiunile de căutare în clădirea distrusă de flăcări vor mai dura săptămâni bune. Noile mărturii ale locatarilor şi pompierilor arată că flăcările s-au răspândit foarte repede pe faţada blocului, ceea ce ar veni să confirme presupunerile că lucrările de renovare, care s-au desfăşurat acum trei ani, s-au făcut cu materiale uşor inflamabile. Supravieţuitorii şi rudele celor decedaţi îşi revarsă furia pe oficiali şi în special pe premierul Theresa May. Oamenii de rând acuză guvernul că a gestionat haotic această situaţie de criză şi că nu a oferit sprijin sinistraţilor. Prim-ministrul britanic respinge însă acuzaţiile. Theresa May le-a promis locuinţe provizorii oamenilor rămaşi pe drumuri şi a anunţat despre existenţa unui fond de peste cinci milioane de euro pentru ajutorarea victimelor. 
 
19 June 2017 19:45 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64