Știrile Curente

Meteo Horoscop
Femei jefuite în lift sau în scara de bloc
Un bărbat de 36 de ani, originar din satul Cotiujenii Mari, raionul Şoldăneşti, este suspectat că a jefuit mai multe femei în lifturi sau în scările unor blocuri din capitală. 

Potrivit informaţiilor acumulate până acum de poliţie, individul ar fi atacat cel puţin trei persoane. Primul jaf a fost înregistrat la sfârşitul lunii mai, când o femeie de 42 ani s-a plâns că un bărbat i-a smuls poşeta după ce a intrat în ascensor. O altă victimă, de 16 ani, le-a spus anchetatorilor că a fost lovită cu pumnii în cap, după care i s-a furat telefonul în valoare de 7.000 de lei. A treia ţintă a bănuitului a fost o tânără de 23 de ani. Când a intrat în blocul în care locuia, a fost atacată prin surprindere, fiind deposedată de geantă. În cadrul investigaţiilor, victimele l-ar fi recunoscut pe individ. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă între cinci şi şapte ani de închisoare. 
 
20 June 2017 17:10 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64