Știrile Curente

Meteo Horoscop
Controverse pe jocurile de noroc
Încă un proiect al Partidului Democrat supus examinării și votat în timp record în Parlament. De această dată este vorba despre un document care prevede modificarea și completarea Legii cu privire la organizarea jocurilor de noroc. Opoziția a calificat această inițiativă drept una benefică pentru mafioți și în semn de protest, a părăsit sala. Nu a fost însă o problemă pentru guvernare, care a aprobat proiectul în prima lectură cu voturile majorității parlamentare.  Proiectul de lege aparține unui grup de deputați PD și a fost prezentat astăzi în plen de către șeful comisiei de profil care a examinat subiectul. Documentul a fost introdus astăzi pe ordinea de zi, după ce ieri a fost retras pentru informare suplimentară. Autorii spun că își propun să perfecționeze cadrul legal în domeniul jocurilor de noroc, însă opoziția are altă părere.
În final, inițiativa a fost aprobată în prima lectură cu voturile deputaților PD. Pentru ca să devină lege, urmează și votul în lectura finală. Menționăm că acest document a fost introdus în Parlament pe 27 iunie, adică acum mai puțin de o lună. Ajustările au loc după ce la sfârșitul anului trecut deputații au votat un proiect care prevede monopolizarea de către stat a reglementării jocurilor de noroc. 
14 July 2017 19:42 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64