Știrile Curente

Meteo Horoscop
Iurie Chirinciuc, la un pas de sentinţă
Fostul ministru al Transporturilor Iurie Chirinciuc ar putea să-şi afle în curând sentinţa. La Judecătoria Chişinău a început examinarea dosarului acestuia într-o procedură simplificată. Potrivit procurorului de caz, Chirinciuc şi-a recunoscut integral vina. Fostul șef de la Transporturi a refuzat să comenteze învinuirile aduse de acuzatorii de stat, însă le-a ținut o predică jurnaliştilor.  Pentru astăzi fusese anunţată şedinţă preliminară, însă așa cum Chirinciuc şi alţi doi inculpaţi şi-au recunoscut vina, s-a trecut la examinarea dosarului şi chiar la audierea acestora.
În cadrul procesului, avocatul lui Chirinciuc a solicitat instanţei revocarea măsurii preventive. Cererea a fost acceptată, iar Iurie Chirinciuc a fost transferat din arest la domiciliu - sub control judiciar. Măsura preventivă este valabilă până la pronunţarea sentinţei. Fostul ministru al Transporturilor a fost reţinut pe 27 aprilie. El este învinuit de corupere pasivă, abuz în serviciu şi extragerea ilegală a resurselor minerale. 
14 July 2017 19:45 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64