Știrile Curente

Meteo Horoscop
Protest la Nisporeni
Protest la intrarea într-un parc din orașul Nisporeni. Mai mulți localnici au ieșit în stradă nemulțumiți de hotărârea primarului și a consilierilor privind înstrăinarea unei suprafețe de utilitate publică din centrul localității. Oamenii se arată indignați că spațiul de agrement ar putea fi privatizat în curând. Primarul oraşului Nisporeni a refuzat să ofere detalii despre acest subiect. El a spus doar că urmează să fie organizată o adunare cu participarea autorităţilor locale şi a oamenilor de rând. 

Mai mulți locuitori din Nisporeni s-au adunat să protesteze la poarta parcului, care, spun ei, ar fi fost scos la licitație deja a doua oară.

Totodată, protestatarii au semnat o cerere prin care solicită autorităților locale să organizeze o întâlnire cu cetățenii.

Contactat de Jurnal TV, primarul orașului Nisporeni, Grigore Robu, a refuzat să ofere comentarii pe marginea acestui subiect, însă a menționat că va organiza în curând o întâlnire cu localnicii. Iar juristul Primăriei Nisporeni şi consilierul raional Nicolae Drumea ne-a confirmat că lotul respectiv a fost scos la licitație, însă proiectul a fost respins de comisia de verificare, întrucât nu corespunde normelor legale. 
 
22 August 2017 17:05 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64