Știrile Curente

Meteo Horoscop
Îngrijorări privind situația presei
România este îngrijorată de practicile de dezinformare și manipulare de la televiziunile controlate de către președintele PD, Vladimir Plahotniuc. O spune conducerea Platformei Demnitate și Adevăr, care a primit un răspuns de la PEN Club România, o asociație de scriitori, la sesizarea formațiunii privind linșajul mediatic la care este supusă la Chișinău. PEN Club România se arată solidară cu Andrei Năstase și constată că spațiul nostru public suferă de o anumită contagiune cu practici de dezinformare și manipulare.

Totodată, Platforma Demnitate și Adevăr a anunțat că va continua să monitorizeze presa oligarhică controlată de Vladimir Plahotniuc și Igor Dodon. În ultima perioadă, membrii Platformei Demnitate și Adevăr au sesizat de mai multe ori Consiliul Coordonator al Audiovizualului și Consiliul de Presă din Republica Moldova pe marginea mai multor reportaje difuzate de televiziunile controlate de Vladimir Plahotniuc, care, în viziunea lor, au fost manipulatoare. Consiliul de Presă a constatat mai multe încălcări și i-a recomandat lui Andrei Năstase să ceară dreptul la replică, iar CCA nu a oferit răspunsuri exacte. Nici Vladimir Plahotniuc și nici reprezentanții posturilor pe care le controlează nu au comentat acuzațiile aduse de-a lungul timpului.
10 September 2017 19:41 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64