Știrile Curente

Meteo Horoscop
Tabără, criticat în presa Românească
Conducerea Televiziunii Române este îndemnată să întrerupă orice contract cu jurnalistul Cristian Tabără, care lucrează atât la Publika TV, cât şi la TVR1. Apelul este făcut într-un editorial al publicaţiei bucureştene "Revista 22", semnat de jurnalista şi profesoara universitară Brânduşa Armanca.

În editorialul întitulat „Cristi Tabără - TVR în „biserica” lui Plahotniuc”, se spune că jurnalistul Cristian Tabără a sărit din postura de „vedetă” a TVR, ca prezentator al emi­siunii „Exclusiv în România”, în luntrea politică de la Pu­blika TV, o afacere suspectă a lui Sorin Ovidiu Vân­tu cu Plahotniuc. Autoarea articolului scrie că ar exista şi explicaţii pentru faptul că Tabără reuşeşte să lucreze atât la televiziunea publică română, cât şi la Publika.

Autoarea articolului mai notează că într-o ţară vulnerabilă, capturată de interesele oligarhice, este dificil să sancţionezi o televiziune acoperită de sfânta libertate de exprimare, Biblia democraţiei şi bătaia de joc a oligarhiei.

Pentru bi­nele public, solicităm conducerii TVR să res­pecte legea şi să întrerupă orice contract cu Cristian Tabără, aşa cum prevede articolul 11 din Legea 41 pe 1994 a TVR şi alte re­glementări interioare ale Societății Române de Televiziune, se spune în încheierea articolului. Contactat de JurnalTV pentru a obţine o reacţie la acest editorial, Cristian Tabără a spus că nu doreşte să ne ofere vreun comentariu. Totodată, nici Vladimir Plahotniuc și nici reprezentanții posturilor pe care le controlează nu au comentat acuzațiile aduse de-a lungul timpului.
10 September 2017 19:40 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64