Știrile Curente

Meteo Horoscop
Drum reparat, dar fără marcaje rutiere
Drumul din capitală spre Hâncești este o adevărată provocare pentru șoferi și un pericol real pentru pietoni. Asta susțin conducătorii auto care circulă pe acest traseu, dar și telespectatorii care au expediat mesaje de nemulțumire pe adresa redacției noastre. Indignați, oamenii spun că această porțiune de șosea a fost reparată de mai mult timp, însă nici urmă de marcaj rutier. De cealaltă parte, responsabilii de la Administrația de Stat a Drumurilor dau asigurări că marcaje pe asfalt vor fi aplicate în cel mai scurt timp. 

Solicitat pentru o reacție, șeful serviciului de comunicare al Administrației de Stat a Drumurilor a declarat că lucrările vor începe în zilele următoare. 

Potrivit responsabilului, lucrările de reparație pe sectorul respectiv de drum s-au încheiat acum o lună și jumătate, iar antreprenorul a așteptat să aplice marcajele pe întregul traseu, întrucât unele segmente erau finalizate, iar altele nu. 
 
11 September 2017 19:31 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64