Știrile Curente

Meteo Horoscop
Inundații devastatoare în Italia
Și în Italia situația este critică din cauza intemperiilor. Cel puțin șapte oameni au murit în urma unei furtuni violente, urmate de inundații devastatoare la Livorno, regiunea Toscana. Totodată, mai multe persoane, printre care și copii sunt date dispărute. Precipitațiile de amploare au provocat și alunecări de teren.

În doar două ore de precipitații, străzile orașului italian Livorno s-au transformat în adevărate râuri. Zeci de case și mașini au fost inundate cu apă și noroi. Asta în timp ce mai multe drumuri sunt blocate din cauza copacilor doborâți de rafalele puternice. Furtuna i-a luat prin surprindere pe localnici, chiar înaintea zorilor, în timp ce majoritatea dormeau.

Autoritățile italiene au emis cod roșu de inundații în nord-vestul peninsulei și au mobilizat zeci de salvatori. O întreagă familie a fost surprinsă de ape în locuința de la subsol. Este vorba despre patru membri, printre care și copii, care și-au pierdut viața. Primarul oraşului a calificat situaţia drept dramatică şi a avertizat că starea de urgenţă nu a luat sfârşit. Și asta pentru că multe cartiere din Livorno sunt lipsite de curent electric şi apă potabilă. Mai mult, meteorologii italieni au avertizat că în zilele următoare precipitații se vor înregistra în întreaga peninsulă.
11 September 2017 17:14 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64