Știrile Curente

Meteo Horoscop
Luptă pentru anularea decretului
Bătălia pentru anularea decretului semnat de către președintele Dodon, prin care fosta judecătoare Domnica Manole a fost eliminată din sistem, se mută la Curtea de Apel Chișinău.
Avocata Domnicăi Manole a contestat în instanța superioară încheierea emisă de Judecătoria Chișinău, cu sediul în sectorul Ciocana, prin care instituția a respins demersul de chemare în instanţă împotriva lui Igor Dodon, motivând că nu intră în competența sa. Menționăm că decizia de demitere a fostei magistrate, emisă de Consiliul Superior al Magistraturii, a fost contestată și la Curtea Supremă de Justiție. Asta după ce acum două luni CSM a hotărât să o elibereze din funcție pe Domnica Manole în baza avizelor SIS, dar și pentru faptul că ar fi comunicat cu părți din mai multe dosare. La rândul său, Manole a respins acuzațiile, subliniind că este vorba despre o intimidare pentru decizia luată în legătură cu organizarea referendumului de modificare a Constituției.
11 September 2017 17:09 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64