Știrile Curente

Meteo Horoscop
Scandal după festival
Festival cu scandal. Reprezentanții Primăriei capitalei spun că, în urma „Festivalului culorilor”, Piața Marii Adunări Naționale a rămas plină de mizerie. Zarva au pornit-o chiar cei care nu și-au făcut treaba, susțin însă organizatorii evenimentului. Ei mai afirmă că au plătit lucrările de curățare a Pieței, iar responsabilă de această situație ar fi tocmai întreprinderea municipală Exdrupo, care nu și-ar fi onorat obligațiile.

Unul dintre evenimentele la care se referă viceprimarul este „Festivalul culorilor”, desfășurat sâmbăta trecută în Piața Marii Adunări Naționale. După ce mii de tineri s-au distrat și au împrăștiat prafuri colorate în centrul capitalei, Piața a fost lăsată de izbeliște, spune Nistor Grozavu.

Lucrurile nu sunt atât de simple precum încearcă să le arate municipalitatea, precizează organizatorii festivalului, care declară că au respectat întocmai prevederile contractului.

Iar dezordinea din Piața Marii Adunări Naționale nu este singurul necaz, declară reprezentanții primăriei. Din cauza redirecționării transportului public, Regia Transport Electric suferă pierderi, se plânge șeful instituției.

Contactat de Jurnal TV, șeful secției Producere din cadrul întreprinderii Exdrupo, Dorin Ciornîi, a specificat că așa cum au solicitat organizatorii, în Piață au lucrat două mașini, doar că ele nu au făcut față situației. Pe parcursul zilei de astăzi, mai spune Ciornîi, în centrul capitalei au fost direcționate alte trei autospeciale pentru a spăla vopseaua îmbibată în asfalt. Într-un final, s-a decis ca CMC să decidă care evenimente merită să fie organizate în Piața Marii Adunări Naționale fără a leza dreptul la întrunire.
11 September 2017 17:07 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64