Știrile Curente

Meteo Horoscop
Condiții de nedescris la Spitalul Republican
Sunt tratați în mizerie, în spații cu miros insuportabil, iar băile și toaletele arată ca după război. De astfel de condiții au parte pacienții din Secția Chirurgie Septică a Spitalului Clinic Republican, persoane care suferă de diabet zaharat sau patologii severe. În timp ce unii bolnavi se plâng de starea dezastruoasă a instituţiei medicale, administrația acesteia îi îndeamnă la calm pentru că singura soluției ar fi să aștepte până când vor fi mutați de acolo. 

Cam așa arată Secția Chirurgie Septică a Spitalului Clinic Republican. Condițiile dezastruoase în care stau pacienții se simt chiar de la intrare. Pe hol e mizerie, iar grupurile sanitare sunt într-un hal fără de hal. Imaginile au fost făcute cu un telefon mobil și trimise pe adresa redacției de către un telespectator, care a dorit să-și păstreze anonimatul. 

Directorul Spitalului Clinic Republican, Anatol Ciubotaru, recunoaște că starea saloanelor din Secția Chirurgie Septică lasă de dorit, dar dă asigurări că în curând pacienții vor fi mutați la alt etaj, care este acum în renovare. 

Potrivit administrației Spitalului Clinic Republican, pentru reparația unor secții din cadrul instituției, din bugetul de stat au fost alocate 15 milioane de lei. 
 
12 September 2017 19:20 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64