Știrile Curente

Meteo Horoscop
Membru PPEM, candidat propus de PD
Unul dintre vicepreședinții Partidului Popular European a fost propus de PD pentru funcția de ministru al Apărării. Este vorba despre Eugen Sturza, candidatura căruia a fost anunțată astăzi de Vladimir Plahotniuc, în cadrul unui briefing organizat la sediul formațiunii. 

Șeful PD a declarat că, dacă președintele Igor Dodon se va opune numirii lui Eugen Sturza în fruntea Ministerului Apărării, PD îl va propune în mod repetat. La scurt timp, șeful statului a și anunțat că nu va susține candidatura acestuia. În CV-ul său, Eugen Sturza scrie că a absolvit Facultatea de Finanțe de la ASEM. Și-a început cariera în calitate de consilier al fostului premier Vladimir Filat, iar apoi a fost șef de cabinet în executivul Leancă. Amintim că fostul ministru al Apărării Anatol Șalaru a fost demis la finele anului 2016, iar de atunci instituția a fost condusă de viceminiștri. 
 
12 September 2017 17:07 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64