Știrile Curente

Meteo Horoscop
Referendum pe 19 noiembrie
Locuitorii capitalei sunt așteptați la urnele de vot pe 19 noiembrie, atunci când vor decide dacă edilul-șef al municipiului Chișinău rămâne sau nu în funcție. Referendumul va avea loc chiar de ziua de naștere a lui Mihai Ghimpu, unchiul lui Dorin Chirtoacă. 

Decizia a fost luată de Consiliul Municipal Chișinău. Discuțiile la acest subiect au fost aprinse, iar 26 de aleşi locali au susținut proiectul. Doar cei din PL au fost împotrivă și le-au aruncat colegilor replici dure. Menționăm că Dorin Chirtoacă a fost suspendat din funcție după ce procurorii anticorupție au deschis pe numele său dosar penal. El este învinuit de trafic de influență și corupere pasivă în dosarul parcărilor cu plată. Mai nou, procurorii anticorupție i-au înaintat un nou cap de acuzate. Chirtoacă este cercetat și pentru depășirea atribuțiilor de serviciu. 
 
12 September 2017 19:27 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64