Știrile Curente

Meteo Horoscop
Surprize de la Apple
Eveniment mult-așteptat pentru amatorii produselor Apple. Celebra companie americană va lansa astăzi cele mai noi gadgeturi. Este vorba despre trei modele de iPhone complet noi, dar și o altă versiune a ceasului inteligent Apple Watch.

Ca de fiecare dată, cei de la Apple nu divulgă detalii despre noile produse, provocând speculații. Presa străină scrie că iPhone 8 va fi puţin mai mare decât telefonul disponibil acum pe piaţă, va avea un procesor nou, încărcare wireless şi va rezista mai bine la apă. Marele mister rămâne însă iPhone X. Se presupune că va avea un ecran aproape fără margini, recunoaştere facială, mai multă putere, dar și un preţ mai mare, care va porni de la o mie de dolari. Jurnalişti de specialitate spun că acest smartphone ar fi o versiune aniversară de iPhone, care a împlinit 10 ani de la apariţia sa pe piaţă. 
 
12 September 2017 19:19 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64