Știrile Curente

Meteo Horoscop
Zeci de zboruri anulate în Germania
Una dintre cele mai mari companii aeriene germane, Air Berlin, și-a anulat aproximativ o sută de zboruri. Se întâmplă după ce mai mulţi piloți au anunțat subit că s-au îmbolnăvit. 

Potrivit presei străine, sunt anulate zborurile de pe mai multe aeroporturi din Germania, inclusiv Berlin, Dusseldorf, Hamburg sau Koln. Reprezentanții sindicatului piloților nu au făcut niciun fel de comentariu pe seama acestui caz. Recent, Air Berlin s-a declarat în insolvență, după ce principalul său acționar din Abu Dhabi a încetat să-i mai acorde sprijin financiar. Acest anunț a obligat Guvernul german să ofere companiei aeriene un credit de 150 de milioane de euro pentru ca avioanele Air Berlin să poată zbura în continuare. Cumpărătorii interesați de activele Air Berlin trebuie să-și prezinte ofertele până pe 15 septembrie. 
 
12 September 2017 17:11 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64