Știrile Curente

Meteo Horoscop
A început Liga Campionilor
Barcelona și-a luat revanșa în fața lui Juventus pentru eliminarea din sferturile Ligii Campionilor din ediția precedentă. 

Barca a câștigat disputa de pe teren propriu cu 3-0, iar două goluri au fost marcate de Messi. Într-un alt meci din grupa D, Olympiakos a pierdut cu Sporting, 2-3. Și PSG a debutat în forță în grupa B. Parizienii au învins în deplasare pe Celtic cu 5-0. Printre marcatori se numără Neymar și Mbappe. În acceași grupă, Bayern a învins pe Anderlecht cu 3-0. Cea mai categorică victorie a obținut-o Chelsea, învingătoare în fața lui Qarabag, 6-0. Azerii au eliminat Sheriff-ul în turul 3 preliminar al competiției. Tot în grupa C, Roma a remizat fără goluri cu Atletico. În fine, în grupa A United a trecut de Basel cu 3-0, iar Benfica a pierdut cu ȚSKA, 1-2. 
 
13 September 2017 19:17 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64