Știrile Curente

Meteo Horoscop
Culori pastelate pe podiumul de la New York
Săptămâna Modei de la New York continuă în forță cu prezentarea celor mai noi colecţii ale designerilor de talie mondială. Carolina Herrera și-a îmbrăcat modelele în ţinute colorate, create pentru sezonul primăvară-vară 2018. Și Victoria Beckham a renunțat la nuanţele sumbre, optând pentru cele pastelate. 

Celebra creatoare de modă originară din Venezuela are în colecția sa de primăvară-vară 2018 rochii, fuste și cămăși. Ținutele Carolinei Herrera s-au remarcat prin culorile vii, între care galbenul electric, violetul și rozul intens.

Pentru ținutele de seară, însă, Herrera a folosit culori mai "cuminți", remarcându-se creaţiile în nuanțe de muștar sau albastru pal.

Şi Victoria Beckham a adus un plus de eleganţă la Săptămâna Modei de la New York, unde şi-a prezentat cea mai nouă colecţie. De această dată, vedeta a renunţat la negru, nuanţă preferată cândva, și a optat pentru culori pastelate.

Victoria Beckham s-a concentrat pe ţinute comode şi a precizat că a mizat şi pe suprapuneri de materiale pentru a crea iluzii optice. 
 
13 September 2017 19:19 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64