Știrile Curente

Meteo Horoscop
Evacuări în masă la Moscova
Evacuări în masă la Moscova. Peste zece mii de persoane au fost avertizate să părăsească imediat mai multe centre comerciale, gări şi universităţi din capitala Rusiei. 

Se întâmplă în urma mai multor apeluri anonime, care anunțau simultan alarme cu bombă. Serviciile de urgenţă au anunţat că unităţi de genişti şi câini antrenaţi verifică cele 23 de clădiri vizate. Printre ele se numără trei dintre cele mai mari gări din oraş, peste 10 centre comerciale, inclusiv unul de lângă Piaţa Roşie şi trei universităţi. Precizăm că un val de ameninţări false cu bombă a afectat Rusia în ultima săptămână. Zilele trecute, peste 45.000 de oameni au fost evacuaţi din locuri publice în 22 de oraşe din țară. Poliţia a deschis mai multe anchete în legătură cu aceste cazuri. 
 
13 September 2017 19:19 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64