Știrile Curente

Meteo Horoscop
S-a pomenit cu o groapă sub casă
Are o groapă adâncă de câțiva metri chiar lângă casă. În această situație s-a pomenit o femeie din satul Răscăieți, raionul Ștefan Vodă, care spune că a cerut sprijinul autorităţilor locale, dar fără rezultat. De cealaltă parte, primarul satului respinge acuzațiile și susține că, de fapt, a reacționat imediat și că i-ar fi acordat și un ajutor material, însă femeia l-ar fi refuzat. 

Antonina Flocea povestește că la începutul acestei veri a observat în curtea sa un crater imens și că s-a adresat imediat la primărie pentru ajutor, întrucât este bolnavă și nu se poate descurca de una singură.

Totodată, femeia spune că după ce a anunțat autoritățile, a venit un inginer cadastral care urma să stabilească din ce cauză a apărut groapa. Doar că proprietara casei afirmă că acesta ar fi făcut estimările de mântuială.

Acum, locuitoarea din Răscăieți se arată îngrijorată, întrucât în orice moment s-ar putea pomeni cu casa înghițită de pământ.

Primarul localității, Zinaida Marin, respinge însă acuzațiile. Ea a declarat că după ce a aflat despre această situație, a venit la fața locului și a încercat să caute soluții.

La faţa locului au fost chemaţi şi geniştii. Potrivit ofițerului de presă al Ministerului Apărării, Diana Grădinaru, specialiştii nu au găsit acolo niciun obiect explozibil. 
 
13 September 2017 17:12 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64