Știrile Curente

Meteo Horoscop
Ursachi: Urmează surprize neplăcute
Regimul oligarhic din Republica Moldova va avea parte în timpul apropiat de o surpriză neplăcută. Declarațiile au fost făcute de către avocata Ana Ursachi pe o rețea de socializare, de la Varșovia, în timp ce se afla la o conferință anuală a Biroului OSCE pentru Instituțiile Democratice și Drepturile Omului. La ședința de lucru au participat cei mai influenți apărători ai drepturilor omului din întreaga lume. 

Potrivit avocatei, unul dintre invitații pe care i-a întâlnit la conferinţa OSCE a fost actualul președinte al Comisiei de Control al Fișierelor din cadrul INTERPOL, Vitalie Pârlog. Ana Ursachi a menționat că a avut și o discuție cu șefii acestuia privind inoportunitatea aflării lui Pârlog în această funcţie. 

Un alt subiect abordat de avocata Ursachi în timpul ședinței biroului a fost libertatea presei din țara noastră.

De asemenea, Ana Ursachi a anunţat că la una dintre ședințele Biroului OSCE pentru Instituțiile Democratice și Drepturile Omului din zilele următoare, oligarhul Vladimir Plahotniuc va avea parte de o surpriză mai puțin plăcută.

Președintele Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, nu a fost de găsit la telefon pentru un comentariu. Vitalie Pârlog a declarat anterior pentru Jurnal TV că acuzațiile la adresa sa sunt aberații, pe care nu le comentează. 
 
13 September 2017 19:25 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64